11 thoughts on “Contact

 1. Todays strenght ALEX, Push press to 88 kg, PB for me, then 3 pos hang snatch made it up to 60, the time wasn´t on my side to day so I did a max set for supinated pull up 15 rep and then some back squat in a high speed til I reached 140.
  I´m satisfied though I competed i Roslagen open this weekend and my legs wheren´t what they used to be, and time wasn´t on my side, they have to close the box during lunch.

 2. Hej!
  Vi förstår inte riktigt tisdagens amrap på 12min. Menar du att vi ska göra 5 rep. av 1 och 1/2 invertef row på raken och sedan 1 o !/2 ring pushups följt av 10-12 reps av medball situps? Eler är det 5 varv av ovanstående?

 3. Sir we have our factory in Pakistan

  we make the custom products

  if you are interested we can send you the samples etc?

  thanks.

  Mr Hussain
  Grapple Master Factory
  Sialkot Paksitan

 4. Hejsan,
  Jag har sumpat mina inloggningsuppgifter… Samt att jag har bytt jobb så mailen finns inte kvar. Hur ska jag göra?
  Stort tack på förhand!
  Patrik

 5. Hallå Marcus! Förstår att det har varit lite struligt med omläggningen av schema till boxpeak. Och nu kommer även jag :). Får det inte heller att fungera. Tyvärr är jag inte den bästa på engelska. Vet faktiskt inte vad jag gör för fel är innloggad på boxpeak och hittar din sida men sen tar det stopp. Den vill att jag ska betala. Ha en bra dag och tack för ett superbra programmering. Mvh Fredrik Lannebrink

 6. Tja! Jag och 3 polare på F4L Crossfit ska börja köra GF på måndag (supertaggade!!!) men fattar inte riktigt en sak. Står alltid “competitor” och en Workout där, sen även “information” och en till där. Det är alltså alltid då två Workouts per dag? Vilken kör man först?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *